Over ons | Kontrast Repro Delft
17093
page-template-default,page,page-id-17093,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Over ons

Online printen en inbinden in Delft

ERVAAR HET GEMAK VAN ONLINE PRINTEN

VANAF DE EERSTE DAG IS KONTRAST EEN INNOVATIEVE ONDERNEMING GEWEEST DIE ALTIJD EEN STAP VOORUIT DURFT TE DENKEN EN DAGELIJKS BEZIG IS MET HET VERNIEUWEN VAN PRODUCTEN, PRODUCTIE PROCESSEN EN VERKOOPKANALEN.

Omdat de markt van printen en plotten enorm verandert is en in een steeds hoger tempo zal blijven veranderen, veranderen ook onze producten en diensten voortdurend mee, enkele voorbeelden anno 2018 hiervan zijn:

  • Inzicht in prijzen voordat een bestelling geplaatst wordt.
  • Online bestellingen kunnen plaatsen
  • Snellere levertijden, gecombineerd met lagere oplages
  • Korting bij hogere oplages

Meer vraag naar speciale producten zoals printen met witte- en transparante toner, gebruik van zwaardere papiersoorten of op 100% gerecycled papier.

Ondanks het feit dat Kontrast zich altijd aan veranderende omstandigheden heeft aanpast heeft zij tegelijkertijd haar karakteristieke eigenschappen, zoals service, klantgerichtheid en een hoge kwaliteit, weten te behouden. Zo ontstaat altijd een nieuw Kontrast dat voortborduurt op wat goed was in het verleden. Het nieuwe Kontrast heet voortaan printerpro.nl, een online printbedrijf met ook een vestiging in Rotterdam, die zich niet alleen richt op de lokale markt maar de gehele Benelux bedient met producten die allemaal in eigen beheer worden geproduceerd. Bestel eenvoudig, snel en vertrouwd op www.printerpro.nl. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op: 015 – 206 11 05

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter van Leeuwen, Jurre Kientz, Marjolein van Dongen & Richard van der Schee